Élet vagy életforma


Kategória:
Nagyvilág, Érdekességek

Létrehozva:
2020-02-27 15:46:45

Cikk írója:
Rácz Edith


Élet vagy életforma

Önfoglalkoztatás régi-új módja

Hangos monológ

Üdvözletem!

Régóta foglalkozom online üzletekkel. Közel 15 éve már tanulmányozom ezeket a rendszereket.

Ez alatt az idő alatt rengeteg dologgal találkoztam, sokat tanultam híres emberek munkáiból, és kevésbé híresektől is, a gyakorlati részét próbáltam ellesni ennek a szakmának.

Igen ez, valójában egy szakma, mert a kereskedés speciális  módja, de én mégis inkább életformának nevezném.

Azért, mert ennek a foglalkozásnak olyan varázsa van, hogy egyszerűen, aki egyszer elkezdi, az biztosan nem hagyja abba.

Egy-egy céget maga mögé utasíthat az ember, mert valamilyen oknál fogva, már nem felelt meg az elvárásainak, de magát ezt a fajta tevékenységet folytatni fogja.

Mi ebben a vonzó?

Számomra, és azt gondolom sokak számára a legfontosabb az a közösségkovácsoló erő, amelyet csak ebben a fajta munkában tapasztalhatsz meg.

Életre képes hívni olyan baráti közösségeket, amely nélkül szegényebbek lennénk! Sokaknak, már csak ez az egyetlen lehetősége arra, hogy kapcsolatokat létesítsen, hogy barátok, segítők vegyék körül.

A második érv mellette a kötetlen munkaidő;- akkor és annyit dolgozol amennyit akarsz, amennyit tudsz. Senki nem fogja tőled számon kérni.

De, el kell mondanom, hogy ha nem dolgozol, nem is fogsz haladni!

Munka nélkül itt sincs eredmény!

Gondolom már összeállt a kép, vagy legalább is sejted miről beszélek!

Igen a hálózati értékesítésről, az mlm-ről írtam a fenti néhány gondolatot.

Sokan sokféle módon illették már, ezt a rendszert. Sokan csupán azért "marasztalják el", mert egyszerűen nem értik a működését.

Ha értik is a lényeget, azt hogy hogyan hatványozódik, egy meghatározott hierarchikus rend szerint minden hálózat, bennük van az a tudat az elméjükben, hogy aki felül van az kap pénzt (jó sokat), a többiek meg nem, és ha egyre lejjebb vagy a hálózatban úgy csökkennek az esélyeid!

A fent levőknek, az elsőknek egyetlen előnye van, hogy könnyebben tudnak embereket bekapcsolni a hálózatukba, a "szűz piacon".

Tehát pontosan emiatt ésszerű nem halogatni a döntést, ha értesülsz egy olyan lehetőségről, amivel kapcsolatosan az első megérzésed az , hogy igen ez jó, ez kell nekem, van bent fantázia.

Ha egy ajánlatnál nem érzel semmiféle pozitív hatást, nem leszel tőle "feldobva", akkor az biztosan nem a te üzleted.

Érhetsz el benne eredményeket, de igazi sikereket nem, mert nem tudsz lelkesedni, és ez a kisugárzás nem vonzza azokat akiknek ajánlod ezt a lehetőséget.

Tehát figyelj először is önmagadra, ha nincs "igen, ez az, ez kell nekem" érzésed, akkor hagyd, vagy még egyet tehetsz, dolgozz magadon, emeld a rezgésszintedet!

Soha ne feledkezz meg az Univerzum egyik legjelentősebb törvényéről, mi szerint amilyen rezgéseket bocsátasz útjára, olyanok fognak vissza térni hozzád!

A lenti idézet jól foglalja össze azokat az érveket, ami miatt jól teszed, ha ezt választod hivatásodul, vagy életformaként!

"A jövőnek sok neve van;-

- a gyenge úgy hívja;-elérhetetlen-

- a gyáva úgy;-ismeretlen-

- a bátor lehetőségnek nevezi."

/Victor Hugo/ 

Ha kopogtatnak az ajtódon, nyisd ki gyorsan, mert a lehetőségeid várakoznak odakint!

A következő oldalakon a "lehetőségeid" szólnak hozzád!

/ a szerkesztő /